30. avg. 2013

Poletje se počasi končuje

In spet se je izkazalo, da sem poleti kaj malo ustvarjalna. No, pravzaprav, če sem čisto odkrita, je poletje trajalo kakšne tri dni in pol. Vsaj jaz sem ga tako zaznala. Kuba je bila tista, ki je povzročila, da se mi je zdelo, kot da poletja sploh ni bilo. Ampak kriva seveda v pozitivnem smislu. In ja, seveda je bilo tudi tam vroče, ampak drugače... potovalno vroče :) Se mi zdi, da tisto vročino lažje prenesemo kot "domačo" :) Zdaj pa se poletje nezadržno poslavlja, zato bo več časa tudi za ustvarjalne podvige. Prav brcnit me mora nekdo, da bom začela bolj intenzivno migat. Knjige so le bile zdaj na prvem mestu.

Po naročilu je nastala ta voščilnica za poroko v morskem stilu. A poroka bo čisto "celinska", le mladoporočenca bosta dobila prispevek za medene tedne na Maldivih in turistični vodnik, zato se mi je zdelo prav, da tudi voščilnica sledi temu zgledu:

Zdaj pa upam, da moj mrk ne bo trajal spet takooo dolgo!

Urška

13. avg. 2013

Kubanska ležernost ...


... se je lotila tudi mene. Ne, ni me pobralo, a večji del julija in nekaj dni avgusta sem se potepala. Tokrat sva izbrala Kubo, zeleno deželo, ki se spreminja hitro, neverjetno hitro, zato jo je bilo potrebno čimprej obiskati. Veliko sva doživela, potovala tako, kot potujejo Kubanci, jedla in pila dobro, se obnašala tudi kot prava turista ... in še marsikaj. Obljubim, da bo poročilo kmalu, medtem pa si preberite poročila s potovanj prejšnjih let (tisti "tanovi" na mojem blogi, ki jih še niste :)): Bolivija in Peru, Indija in Nepal, Iran, Vietnam ... jah, vem, nekaj jih manjka ...

Pa ustvarjanje? Ja, poletje pri meni ni čas za ustvarjanje, vseeno pa vas vabim na Cart pred celjsko knjižnico, ki se bo zgodil v soboto, 17. avgusta, med 9. in 13. uro. Vabljeni!
Urška