30. nov. 2015

Elsa iz risanke Ledeno kraljestvo

Če imate doma malo gospodično, potem sigurno veste, kdo je Elsa. No, jaz je nimam, pa sem zanjo vseeno bežno slišala, potem pa mi je sodelavka dala izziv, ki jih imam tako rada. Nečakinja je popolnoma zaljubljena v Elso, vse deklice so Else, vsaka bi bila rada oblečena kot ona. No, ta moja, ki je nastala, je precej bolj preprosta, njene obleke se ne bleščijo, lahko bi rekli, da je bolj "prizemljene" sorte. A njena dolga kita jo izdaja in jo deklice takoj prepoznajo. Na lep odziv je naletela pri njih, kar dokazuje, da sem izziv opravila :)
Pa lep teden želim!
V četrtek, na Ta veseli dan kulture, moje izdelke najdete na gradu v Velenju od 16. ure dalje. Pridite na ta veseli dan kulture!
Urška

13. nov. 2015

Mojca Pokrajculja na predpasniku

»Mojca Pokrajculja je pometala hiško in našla med smetmi krajcar. Zanj si je kupila piskrček. Zvečer je zlezla vanj, legla in zaspala. Zunaj pa je bil hud mraz in padala je slana. Mojco Pokrajculjo je zbudilo močno trkanje na vrata njene hišice. ˝Kdo je zunaj?˝ je vprašala. ˇJaz sem, lisica. Oh Mojca Pokrajculja, lepo te prosim, pusti me k sebi …« Saj jo poznate, ne? Pri meni je enkrat že nastala v obliki lutke, tokrat pa še na predpasniku. Če si zelo priden, si kot Mojca Pokrajculja, pravi mala deklica, ki najbolj obožuje prav Mojco Pokrajculjo. Tako jo bo lahko spremljala vsak (kuharski) dan.

Pa lep vikend!
Urška

2. nov. 2015

M kot Matic

Še eden. Tudi turkizna osnova. Očitno najpopularnejša.
Pa lep teden želim,
Urška