13. nov. 2010

Rada se igram

Moj šivalni tečaj se je iztekel. Izkupiček sta 3 patchwork "malenkosti" (blazinica, prtiček iz ene prejšnjih objav in en polizdelek, ki ga še nisem končala), eno krilo in ene hlače. Ker ne morem brez igračkanja, sem na čisto navadno sivo krilo, ki brez mojih dodatkov zgleda čisto dolgočasno, našila kroge iz dveh različnih vrst blaga v bordo barvi. Dolgočasno krilo je zdaj postalo čist hudo. Dokaz:

Zraven spada še šal, ki sem ga izdelala iz ostankov vseh treh vrst blaga. Na sliki se ne vidi dobro, a je super kombinacija.
Igrala pa sem se še naprej. Ko smo bili pred letom in pol v Provansi, svoji mami "baje" nisem dovolila kupiti provansalskega prta. Nimam pojma, kakšen je prt bil, mogoče ne ve niti sama. A ko sem se začela igračkati s patchworkom, je izrazila željo, da zdaj ji ga lahko pa sama izdelam. Itak mi ni bilo potrebno dvakrat reči. Edina želja so bile provansalske barve, barve sivke.
Prt je tu. Dimentije: 140x100 cm. Neizmerno sem uživala ob izdelavi, zato je v načrtu že naslednji :) Upam, da si bodo upali jest na njem (ko je takooo lep in ga je "škoda" :)))

PS: Prt SEM zlikala, a sem ga toliko nosila okrog in se hvalila z njim, da se je zmečkal, potem ga pa pred slikanjem ni bilo čas zlikati. :)

6 komentarjev:

katarina pravi ...

Jaz se nič ne spomnim, da si pozirala ;) No vseeno, krasno krilo si naredila. Saj sem ti rekla, ko boš pripravljena jo narediti še za katero drugo, sem prva v vrsti. Prt je res v lepih provansanskih barvah. Me prav zanima izraz na maminem obrazu......

Goga pravi ...

Sam res, modne revije ni blo :), a neglede na to , krilo je božansko, prt tudi, sem stoodstotna, da ti je mama oprostila :)).

Maja pravi ...

Krilo je res hudo, pa še zelo v tvojem stilu. Se ga sploh ne bi branila :). Tudi prt je zelo lep.

Lidija pravi ...

Halo, kdaj sem pa modno revijo zamudila? Jest sem krilo vidla od bliz, ampak ne na Urši hahahaha, prt od bliz miljontavženkrat lepši

DODO pravi ...

Dobro gre to tebi od rok, komaj čakam nadaljevanje...

Anonimni pravi ...

krasno dopolnjeno krilo!
čudovit prt -
res ti vse super uspeva!!!!

lp

iris