12. jun. 2011

Sejemska deklica

Postajam prava sejemska deklica. Tako me je včasih imenovala mama, ko nisem smela manjkat na nobenem sejmu v Celju. Vedno je bilo potrebno tudi kaj kupiti, drugače se je pasla mula kak dan ali dva. Danes me na te sejme ne spraviš več, le če je zelo nujno, me je pa zadnje čase (beri zadnja dva tedna) dovolj na drugih sejmih, ki pa so mi še vedno ljubi - ustvarjalni sejmi. Tja, kjer lahko občuduješ ročna dela najrazličnejših oblik in vrst, še vedno zelo rada pokukam. Naneslo je, da sem v preteklem tednu aktivno soustvarjala kar dva.
Najprej sem sodelovala pri dobrodelnem bazarju društva Takatuka, društvu, ki se ukvarja s kreativnim preživljanjem prostega časa za otroke. Ko sem stopila v stanovanja, kjer ima svoj dom društvo, sem si zaželela, da bi tudi sama kdaj počela kaj takega. Toliko barv na kupu, prijazna oprema, otroci, pa krasni izdelki ... nekaj ustvarjalk se nas je nabralo, da smo predstavile svoje izdelke. Takšno luštno stojnico ne vem, če bom še kdaj imela :)

Spoznala sem nekaj krasnih ustvarjalk, občudovala izdelke, ki jih večinoma le preko ekrana, večino sem pa tudi že poznala, tako da je bilo popolne zelo prijetno.

V soboto pa je v Velenju potekal 1. art market. Tu se nas je zbralo še več, toliko krasnih izdelkov, nasmehov, pa obiskovalcev, ki so dosti ogledovali, nekaj tudi kupili, zato upam, da bo art market v Velenju tradicionalen. Se vidimo prihodnje leto?

No, da ne boste mislili, da sem samo hodila naokoli, nastalo je še nekaj novih sovic :)

8 komentarjev:

Simona pravi ...

Jaz pa sem vesela, da sem te spoznala. Sestra se že cel dan hvali s tvojo pikapoko. Res je lušna.

Anonimni pravi ...

Res so super teli sejmi...upam, da se jih bom po dopustu lahko udeležila čim več :)

100% Suzi pravi ...

Ups, malo prehitro sem kliknila..zgorni komentarček je moj ;)

Alenka pravi ...

Lepo te je bilo videti! Tvoje mehke umetnine pa tudi!

Vladuška pravi ...

Super za vse sejme in verjamem, da je bilo krasno srečati druge ustvarjalke. Tako v živo je vse drugače in nekako blogom nadeneš obraze :) Tvoji izdelki so res krasni in škoda bi bilo, da te na sejmih ne bi bilo.

Neža pravi ...

Super! Poleg tega, da zaslužiš kak evro, te takšni dnevi še napolnijo z novo energijo.
Želim ti še veliko uspešnih sejmov, pa naj bo vreme vedno ravnopravšnje ;)

Sabina pravi ...

Enkratna in vabljiva stojnica! A kaj bi šola brez tebe?!
Veliko novih navdihov, idej in časa, da ti vse uspe uresničit!

an. pravi ...

.... i sovice, i ptičice i bebice.... sve sve je tako dopadljivo i krasno!!!