29. avg. 2011

Kam je šlo poletje?

Saj ne, da bi bila blazni navdušenec nad vročino, ki me je prejšnji teden kuhala, a res se sprašujem, kam je šlo poletje. Zdi se, da smo se pravkar poslovili od šolskih klopi, pa jih bomo čez par dni spet gulili. S tega vidika je bilo poletje res kratko, dopust pa tudi. Praktično si sploh nisem imela časa odpočiti. Južna Amerika si zasluži posebno objavo ali dve, ne vem, ali naj obljubim, da jo bom tokrat res spisala (zadnji dve leti nisem bila nič kaj pridna, albumi pa se prav tako kar množijo na moji polici ---- prazni seveda ...) Popotovanje po južni Ameriki je bilo mogoče najbolj evropsko do sedaj, a polno neokrnjene narave, prijetnih temperatur (vsaj zame, marsikdo bi se pošteno zmrdoval nad "prijetih" 16 stopinj), prijaznih ljudi in neverjetnih naravnih lepot. Patagonija, Ognjena zemlja, pojmi, ki sem jih poznala le po revijah, televizijskih oddajah, so tokrat postali resničnost. Če pa te na Ognjeni zemlji zamede in te morajo reševati policaji, pa je izkušnja še toliko bolj neprecenljiva :) A o tem kdaj drugič.
Ustvarjala poleti res nisem, sem pa za uvod v jesensko ustvarjanje naredila dve novi mehki igrački. Nekaj popravkov še potrebujeta, a vseeno sta pripravljeni na posvojitev. Muca Maca in Slončica Rozi:


4 komentarji:

Kristina pravi ...

Poletja še ni konec in tudi dopusta za nekatere še ne. Tale roza slončica je lušna.

Lidija pravi ...

Sta pa simpatični obe, si bila že zopet pridna

Goga pravi ...

Muci in slončica, bi se težko odločila kateri je lepši. Tudi meni je poletje kar pobegnilo, kaj hočemo prihaja jesen in ta je pogoj za kofetkanje ;).

Sabina pravi ...

Verjetno poznaš hudomušne besede "Najlepši dnevi do hitri kot škratki, kar naprej rastejo, a so vedno prekratki"
Se že veselim slikic s potepanja in novih stvaritev!