8. jul. 2012

Zgodil se je 1. cART

Kako izgleda, ko se osem "virtualnih znank" odloči, da bo pripravilo 1. umetniško tržnico v Celju? Krasno, neponovljico, adrenalinsko, a na koncu utrujajoče. Prijetno utrujajoče, a z željo po še. Zgodil se je torej cART. C kot Celje in ART kot umetnost, ustvarjanje. Naša včerajšnja cart ulica je bila kratka, a zares cART, pisana, s krasnimi izdelki, raznovrstnimi, kot se za pravi umetniški sejem spodobi. Z delavnico za otroke, da so lahko mamice v miru nakupovale, ter z nagradno igro, s katero bomo osrečile še osem obiskovalcev (bolje obiskovalk :) Res krasen občutek pa je bil številčen obisk, polno pohval in želja po še. Res te napolni z energijo :) Nekaj utrinkov s cART-a (foto Špela in Aleš, Taja):
Taglavne s pomočnicami:
Se naslednjič vidimo? Urška

8 komentarjev:

Renata pravi ...

Tole je bilo pa zagotovo hudo luštno!

Vladuška pravi ...

Super in zabavno tole zgleda in res je tako veselo in pisano.

Simona pravi ...

Mi je kar žal, da nisem uspela do Celja, čeprav sem si zadala kot prioriteto. Drugiuč se zagotovo vidimo.
Čestitke. In, super zgledate!

Andreja M. pravi ...

Super, da ste se uspele organizirat ! Upam, da vam uspe čim več ponovitev :)

Sabina pravi ...

Meni je bilo luštno, art in cart. Že vem,kaj si privoščim naslednjič:)

Maja pravi ...

Kako pisano in polno življenja, verjamem, da ste maksimalno uživale, tako kot tudi obiskovalci.

DODO pravi ...

Po slikah sodeč je bilo res živo in zanimivo. Kaj boste v bodoče povabile tudi kakšne posebne goste? Recimo iz obale ....

Unknown pravi ...

Sem pogledala reportažo že pri mikstejpovi maji, pa tvoja je tudi precej zgovorna. Fino je da se krafterski sejmi množijo, k nam ti trendi pridejo vedno malo z zamikom ampak važno je da so tu. Ti Urška si bla pa spet blazno pridna, koliko izdelkov imaš in tvoje sovice so mi še vedno dbestične :)