16. apr. 2013

Mehka Srečnolonica

Poznate Srečnolonice? To so prijazne, navihane prinašalke sreče, ki so doma pri Danijeli oziroma njeni blagovni znamki Hrandmade by Hrandica. Na njenem blogu lahko vedno znova občudujemo te prikupne pikaste gospodične, ki so vedno lepo oblečene, a pike ne smejo manjkati. Srečnolonici se vedno veliko dogaja - zdaj je med knjigami, potem igra nogomet, pestuje novega družinskega člana in sodeluje pri vseh družinskih pomembnih dogodkih. Danijela jih vedno znova prenaša na papir in tako nastajajo Srečnolonice za darila ali druge pomembne dogodke.

Pred časom sva prišli na idejo o sodelovanju. Spraviti njene pikaste gospodične v mehko obliko. S skupnimi močmi sva izdelali/predelali/dopolnili/popravili kroj in pred vami je čisto prava pikasta mehka Srečnolonica. Mehka igrača lahko spremlja akvarelno sliko ali pa odide v nov dom sama. A vedno je lepše v dvoje, ni res?

To je najino prvo sodelovanje in upam, da bo tudi uspešno. Prvi preizkus bo že 7. cart, ki se bo zgodil pred Osrednjo knjižnico Celje v soboto, 20. aprila, kamor vas vabim. Čeprav me tokrat ne bo med razstavljalci, pa bo del mene le tam - seveda z mehkimi Srečnolonicami. Vabljeni!



Urška

8 komentarjev:

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Kako je prisrčna!! Bravo!

Danica pravi ...

Ooo kako je srčkana. Lepo. Lp

Vladuška pravi ...

Ja pa kaj si ti nor, pa kak pa je to lusno in cart. Nadvse odlicna ideja, da sta se zdruzili in ustavrili tudi mehke srecnolonice, ki jih itak obozujem. CUDUVOTA JE tudi ta mehka varianta. Bravo.

Lidija pravi ...

Tala mala cartasata je pa res fletna, bravo, upam, da bo sodelovanje super ratalo

McCrafty /Klavdija pravi ...

Tale je pa res krasna...super sta se tole spomnili

Simona pravi ...

Čestitke - super projekt sta si zamislili in ga tudi izvedli. Srečnolonice so res ena taka posebno simpatična bitja in vso simpatičnost iz ilustracij vama (ti) je uspelo tudi ujeti v mehko srečnolonico.

Hali pravi ...

Čudovite Srečnolonice. V vseh oblikah, tudi jaz jih imam rada :-)

Helena pravi ...

Super za to sodelovanje. Že po prvi mehki srečnolonici vidim, da bo uspešno.