19. jan. 2014

Albuma o potovanju v Iran

Nekateri se spomnite, drugi ne več, da sva se leta 2012 potepala po Iranu. Imam navado, da potovanja spravim tudi v fizični album, a zadnja leta, ko sem se začela bolj profi ukvarjati z ustvarjanjem, ta navada zaostaja. Nisem opustila izdelavo albumov, sploh ne, saj bom vse nadoknadila. Le kdaj, še ne vem. A počasi se daleč pride in na vrsto je prišel album za Iran. Kako krasen je... ko ga odprem, še enkrat podoživljam čudovito potovanje po Iranu. Noben računalnik ali foto knjiga zame ne pričarata tega občutka, ko lahko potipaš fotografije, spominke, časopis, ki sem ga vkomponirala v album, nalepke od njigovih pijač, denar, vstopnice od znamenitosti...pa še marsikaj. Nastala sta dva albuma s skoraj 800 slikami in komentarji ter popotni zemljevid. Neprecenljivo :)
Zdaj je na vrsti Korzika, pa Bosna in Kuba.....zdaj sem v naletu, zdaj moram to izkoristit :)






 Urška

4 komentarji:

Danica pravi ...

O, to pa je lep spomin. Si bila pa res pridna in se potrudila tako lepo opremiti potovalni album.
Lp Danica

Hali pravi ...

To je res, velja tudi za čisto navadne albume s fotografijami. Si me spomnila, d amoram spet narediti izbor zadnjega letain jih dat razvit. Tvoji albumi so pa res lep spomin!

Hiška iz papirja pravi ...

Noro, si sploh ne predstavljam, koliko časa si porabila za tole, vsekakor ne malo. Ampak rezultat je pa fantastičen in resnično neprecenljiv!

Sabina pravi ...

Oh, Urška, res si od sile! Lepo!