4. nov. 2014

Pa se je začelo

Čisto nič ustvarjalni niso moji dnevi dandanes. No, kakor se vzame. Pravzaprav so moji dnevi napolnjeni s pleskanjem, preoblačenjem, barvanjem, pleskanjem, šivanjem zaves, predelavami in še čim. Vse skupaj pa je povezano z obnovo hiše, v katero sva se preselila po naravni nesreči, ki se nam je pripetila v septembru. Hišo, staro 106 let, ki ni bila že 40 let obnovljena, je bilo potrebmno spraviti v stanje, ki bo primerno za (začasno) bivanje. Kar je pomenilo vse zgoraj našteto in še več, kar so opravile moške roke. Jaz pa  opravljam tisti del, ki bo vse skupaj naredil bolj "cart". Ko bo večji del končan, vam pokažem, kaj vse sem opravila sama, tokrat pa vam pokažem moj delovni kotiček, v katerem se odlično počutim in sem ga uredila po svoji meri.
In kaj se je začelo (iz naslova objave)?
Izdelovanje novoletnih čestitk. Če ne zase, pa za šolo (z učenci). Takšen je bil prvi kupček:
Nadaljevanje sledi...
Lep teden,
Urška

5 komentarjev:

iris-irena pravi ...

joj, nisem vedela, da se vam je pripetila taka nesreča. upam, da se kmalu vse uredi.
kotiček je super, čestitka tudi.
držim pesti!
lp

*Urška* pravi ...

Držim pesti,da bo čimprej vse na svojem mestu.Lepa voščilnica :) Kotiček pa je super.
LP,Urška

Vladuška pravi ...

Tudi jaz drzim pesti, da se dela cimprej koncajo in da bo vase zivljenje znova normalizirano. Lep koticek imas, le veselo ustvarjaj v njem.

Simona pravi ...

Verjamem, da se bo sedaj življenje počasi utirilo nazaj. Si pa ne predstavljam, kako človek po takšni katastrofi zmore naprej. Držim pesti.

Plutka. pravi ...

Čudovit kotiček. Pa vseeno naj se stari dom čimprej povrne v svoje prvotno stanje. Veliko idej želim! In domače topline.