3. jul. 2017

Darila za vzgojiteljice in učiteljice 2017, 2. del

Kot sem omenila v enem izmed prejšnjih objav, je nastalo še nekaj daril za vzgojiteljice, kar nekaj pa sem jih tudi morala zavrnit, saj nekako nekateri ljudje pričakujejo, da lahko na primer predpasnik z aplikacijami narediš iz enega na drugi dan. Žal ne gre tako in tisti, ki so pravočasno naročili izdelke, so jih tudi prejeli, drugi pa so se odpravili drugam, k drugim ustvarjalkam, kar je tudi prav.
Najprej pokažem komplet peresnico in obesek za ključe, učiteljica je mlada, energična plesalka, ki ji pristojijo energične, žive barve in takšno je tudi darilo, upam, da ga je bila vesela. Res je takšno, ki ti da energijo in v kombinaciji z njeno lastno bo od energije kar pokalo :)

Tudi naslednji trojček je podoben, gre za komplet drobižnice in obeska za ključe. Namenjen je bil vzgojiteljicam iz skupine kužkov, podoben kužek kot je znal skupine, je tudi na drobižnici in na obesku za ključe. Barve so spet živahne, kot se za vzgojiteljice spodobi :)


Pa še zadnje darilo, ki je namenjeno najboljši učiteljici Teji, sova, simbol modrosti, jo bo spremljala doma ali v šoli, kot okras ali okrasna blazina. Učiteljičine najljubše barve so vkomponirane v sovico in z napisom točno zanjo verjamem, da je bila darila svojih učencev vesela.
To so bila letošnja darila, vesela sem, da marsikdo najde na spletu izdelke Urškinega Raja in se odloči zanje, kio želi presenetiti in se zahvaliti učiteljicam in vzgojiteljicam ob koncu šolskega leta. Vedno se potrudim, da je darilo personalizirano in osebno, kar se (po mojem skromnem mnenju) vidi in (upam da ) tudi ceni. Pravzaprav kar verjamem v to :)
Urška

Ni komentarjev: