30. okt. 2017

Spremembe, spremembe, spremembe ...

Ko se ti rodi otrok, je to nekaj najlepšega, pa čeprav tudi napornega in včasih zaskrbljujočega. Otrok, ki si ga želel dolgo in se ga veselil, pa včasih že obupal, da nikoli ne bo del tvojega življenja. Zdaj je ta otrok, naš miško Jakob, star že štiri mesece. Vsak dan se več smeji, je bolj pozoren, a tudi zahteven in pravi mali fantič, ki bo zrasel hitreje, kot bi si vsi želeli. Urškin Raj malo sameva tudi zaradi tega, saj Jakob zahteva zase moj cel dan, a nekaj malega zvečer, ko zaspi, tudi ustvarjam. V naslednjih objavah bom pokazala, kaj vse je nastalo, nimam pa navade in namena izpostavljati Jakoba na blogu in spletu s fotografijami, saj razumete? Pokažem pa nekaj, kar sem že zašila zanj, prav gotovo pa bodo stvari še nastajale.







Urška

5 komentarjev:

Klara pravi ...

Ooo čestitke ob rojstvu! Same krasne stvari si zašila svojemu fantiču, sploh balon nad posteljo je uauu...

mtka uri pravi ...

draga Urška, nežnih dni vam želim. in tole je kjut kjut kjut. <3 vse lepo.

iris-irena pravi ...

O, Kaja, od srca sem vesela zate in tvojega Jakoba. Res je, kar praviš. Otroci postavijo na stranski tir vse, kar pred tem počnemo. Je pa najlepše obdobje življenja, ko vidiš, kako rastejo pred očmi.
Vse kar si ustvarila zanj je prečudovito. Uživaj v vsakem trenutku, ker otroci kar spolzijo mimo prstov in so tik-tak veliki! Objem obema!

Anonimni pravi ...

Urška,
spremljam te skoraj od ustanovitve " otočka".
Vedno pokukam na tvoj blog kaj imaš novega. Ta novica danes me je pa razveselila, da ti težko povem kako. Čestitke tebi, očku in malemu Jakobu vse dobro.

Lep pozdrav, uživajte vsak dan in verjamem,da bo tvoj junak imel krasne stvari.

Mila

P.S. tvojo škatlo,ki sem jo dobila enkrat v Prečni še imam in je polna lepih spominov.

Goga pravi ...

Pridnica, balon je fenomenalen. Vse ostalo seveda tudi. Pozdravček k tebi k Jakobu pa poljubček <3 <3