5. jan. 2009

Dojenčkasti čestitki

Pri predstavljanju stvari, ki jih počnem, se bom danes ustavila pri čestitkah. Novo leto je mimo in poslali smo glavnino letošnjih (no, lanskih) čestitk in jih dobili nekaj. Ali pa tudi ne. Kako rada dobim domov čestitko ali razglednico iz tujih krajev. Škoda, da prihajajo vedno redkeje. Tudi čestitke. Letos sem jih poslala nekaj čez 20, dobila pa nekaj čez 10. Zadovoljna. Predvsem zato, ker so se spomnili name ljudje, ki so mi ljubi in jim tudi sama večkrat namenim kakšno majhno pozornost v obliki čestitke, darilca ali česa drugega. Sem malo staromodna in mi še vedno največ pomeni čestitka, napisana na roke, seveda se razveselim tudi tiste na računalniku ali pa preko mobilca, a vseeno to ni to. Nismo vsi za vse, to vem in spoštujem, a vseeno, taka sem in kot je rekla Mojcej, po vsem telesu in od tega ne odstopam:)))

Pred dnevi sem naredila ti dve dojenčkasti čestitki. Kar nekaj bodočih mamic poznam in upam, da vse rodijo punčke, saj sta ti dojenčkasti čestitki namenjeni prav njim. Za fantke si bom pa že še kaj izmislila.

Vse moje čestitke (odkar objavljam moj album, seveda) so zbrane spodaj v albumu mojega ustvarjanja, predstavljam le nekaj mojih najljubših. Lotila sem se kar nekaj tehnik, od križkanja, pickpointa, kolaža do zdajšnjih v scrap tehniki.


















4 komentarji:

Sonja pravi ...

Kooook luštni oblekici, škoda, da nista kar za oblečt. Bi se verjetno poleti čisto dobro počutila v čem takem :)
Sicer pa so vse tvoje čestitke nekaj posebnega, samo tvojega. In to mi je všeč :)

Ninsi pravi ...

se strinjam s Sonjo..dojenčkasti sta čist za pojest...:)))

seveda tudi ostale ne zaostajajo..:)))

Tulpika pravi ...

Superca sta! Drzim pesti, da bosta puncki :)
Med ostalimi voscilnicami sem se pa nasmehnila tistemu angelcku, za katerega je zmanjkalo prejice ... Se te spomnim iz Dekanov, kako si se prilepila na mizo in tisti koscek blaga :)
LP, tulpika

Urškin Raj pravi ...

jaaaaaaaaaa takrat sem pa res čist not padla ---- takrat v križkanje, drugič pa v kaj drugega :)))))