2. jan. 2009

Ko te filc čisto malo zasvoji

Filca nikoli nisem preveč marala, no pravzaprav ga tudi uporabljala nisem kaj pretirano. Ko se ti nabere zaloga, pa malo eksperimentiraš, da le-te porabiš (in lahko spet kupuješ:))Po preteklih šiviljskih eksperimentih sem se včeraj odločila še za nekaj živalskega.

Vidi se, da bo kmalu spet treba v službo, saj že razmišljam o projektih, ki me čakajo v naslednjih mesecih. In projekt Evropska vas je eden izmed projektov, ki ga vodim na šoli, kjer sem zaposlena. Vsako leto preučujemo eno izmed držav Evropske unije in letos je to "moja" Irska. Irsko prav obožujem, odkar sem bila pred leti tam na potovanju, in kaj je lepše, kot preučevati tisto, kar imaš rad. Če me tako vprašate, o čem razmišljam zadnje čase, bo to prav gotovo nekaj izmed naštetega: ovce, krave, keltski simboli, škrati, zeleno, ki te ljubim zeleno ( s pridihom oranžnega), keltske črke, pokrajina, tipične hiše, podeželje, irska glasba, pubi, pivo :) in vse, kar je vsaj malo povezano z Irsko in bi učenci lahko izdelovali, preučevali, se poučili ... V tem duhu sta nastali ti dve filcasti živalici: kravica in ovca. Nadaljevanje prav gotovo sledi ... irsko in "neirsko" seveda.

6 komentarjev:

Moni pravi ...

Lušna kravica in pa ovčka, zelo lepo narejeno! Lp, Moni

Sonja pravi ...

Prav dobro sta ti uspeli živalci in nič ni videti, da s filcem nista bila na ti. Upam, da boš nadaljevala, saj so rezultati res všečni.

Anja pravi ...

Joj, kolk sta luštni.
Krasno, da si začela pisati svoj blog, ker verjamem, da bomo na tej strani imela kaj videti

Tulpika pravi ...

Kak sta kjutkani! Lih za na kljuce! :)
LP, tulpika

P.S.: pa veliko uspeha pri irskem projektu!

Anonimni pravi ...

Good article, good things, good feelings, good BLOG!

Anonimni pravi ...

Some of the content is very worthy of my drawing, I like your information!
Special Net