4. nov. 2009

Kosmato božično darilo

Že več kot pol leta je, odkar je od nas odšel naš kužon Taro. Še vedno ga vsi pogrešamo, a pravijo, da moraš kosmatinca zelo kmalu "nadomestiti" z novim, da ga ne pogrešaš toliko. Tašča bi ganabavila že prej, a naneslo je tako, da bo bo okoli božiča k nam prišla mala kosmata kepica. Za nakup bova kot božično darilo tašči in tastu prispevala že kar zdaj tudi midva, in sicer v takšni obliki:



Vzrediteljica je naročila, da malčku prinesemo odejico, da se bo navzela vonja njegove mame, zato darilo vsebuje tudi to:

Komaj čakamo!

13 komentarjev:

Alenka pravi ...

Kako lepo. Prav lepo darilce!Mislim, da vam bo novi kuža vsem v veliko veselje in se že veselim z vami.

Vladuška pravi ...

Iiii krasni božični kuža. Super si tole naredila. Veliko veselja z novim psom. Mi smo imeli take pretrese, ko smo dali uspavat našega Rona, da smo se odločili, da ne moremo še enkrat skozi to grozo.

Tiara pravi ...

Zelo simpatične in lepa čestitka. Kužki so pa zakon in je dobro, da jih imamo v bližini, saj nam dajejo čisto posebno ljubezen in energijo.

Tina pravi ...

O, kako lepo narejeno. Kužewk je enkraten v svojih podrobnostih, način za dati odejo pa sploh. Verjamem, da se vsi veselite veselja, ki ga bo kuža prinesel.

MarikaGabez pravi ...

Kako lepo...samo gledam in se naslajam.

Sonja pravi ...

Čudovito darilo.
Uživajte z novo kepico.
Saj skrapbook pa bo, a ne? od malega :)

Suzy pravi ...

Wow. Super kužkasta ....škatlica?...saj ne vem kako se temu reče. Ampak izgleda super.

Špela pravi ...

Ful dobra škatlica. Zmalo kepico pa veliko užitkov :))

Mojca pravi ...

joj, za pobožat... lepo.

Maja pravi ...

Kako simpatično zapakirano! Super ideja, super izvedba, me je tvoja objava kar potegnila ;) Pa veliko veselja z novo kepico vam želim.

BojaMoja pravi ...

:) super kuža


Ko so pri nas zaradi razraslega raka uspavali Lizo, je rekla mami, da noče več nobenega psa, ker je bilo res hudo. No, po pol leta pa smo vseeno dobili Zaliko, ki sicerni to, kar je bila Liza, vendar je vseeno nadvse ljubljena.

Lidija pravi ...

Tvoje darilce je res simpatično, še malo pa bo nov kosmatinec pri vas, si ga pridem ogledat v živo hahahahaha

Anonimni pravi ...

kar sem iskal, hvala