29. mar. 2011

Strašljiva vabila

Približno, no. Pravzaprav so bolj ljubka kot strašljiva :) Dobila sem naročilo za izdelavo rojstnodnevnih vabil za skupno rojstnodnevno zabavo 1 in 4-letnika. Enoletnik nekako še nima teme, ki bi ga zelo privlačila, pri štiriletniku pa so to dinozavri. A pravzaprav je moralo biti vabilo za oba. Čeprav je njuna mamica omenila dinozavre, potem pa si premislila, mi le-ti niso dali miru. Zato je tu zelena pošast. Ki je lahko ali pa ni dinozaver. Kakor ga vidimo. Če ga bo mali Matic videl, bo vredu, če ne, pa bo (upam) videl samo ljubko vabilo za rojstni dan. Kako fino je, če ti je nekaj, kar narediš za druge, tako všeč. In meni ta vabila definitivno so. Upam, da bodo všeč tudi naročnikom :)



PS. Vse je rezano peš, na roko :)

15 komentarjev:

helena pravi ...

Tudi meni so strašansko všeč. Si mafinčke delala s šablono?

Biljana pravi ...

Sem prepričana, da so jim všeč,saj so super kjut:)

Vladuška pravi ...

Sem si takoj mislila, da si ti to vse pridno na roko rezala. Ampak se je splačalo, fantastična so, noro so mi všeč in ti dinozaverčki imajo tako lušne izraze.

Helena pravi ...

Vse na roko???!!! Vau, to pa je bil projekt, za katerega ti lahko samo čestitam, ker je noro dober. Mislim, da bodo večjemu slavljencu nadvse všeč in bo srečen, ker je dobil tako izvirna vabila.

Tanja E. pravi ...

Uau, Urška, tako zelo prisrčna, simpatična, lepo izdelana in super skombinirana vabila si naredila!!! Vse pohvale in čestitke!

Alenka pravi ...

Zelo luštna vabila!Dinozaverčki so zelo simpatični.

Andreja pravi ...

Čudovita so in prav nič strašljiva!!
Pridna in vem kako je to, saj tudi sama veliko rezljam :-))

Simona pravi ...

Lušni dinozavrčki in lušna vabila. Po moje bo slavljenec (večji) navdušen, mlajši pa k sreči še ne more komandirat velikega brata, a ne?

Lidija pravi ...

Tale strašljiva vabila so pa res fletna,prav prisrčna so

Jana pravi ...

iii, zelo so kjut. Jaz se kar strinjam, da so tole eni simpatični dinozavrčki.

SUZANA pravi ...

Zelo simpatični :)

Urškin Raj pravi ...

Naročniki so bili navdušeni :)
Matic pa je videl na vabilu dinozavrčka, ki liže sladoled ;))))

Barbi pravi ...

Kako super luškano. :)

stephscrap pravi ...

I love those cupcake invites. So cute !!

Anonimni pravi ...

Vabila so res čudovita. Me pa zanima, kje ste dobili to slikico od dinozavra, ker sem jo zadnjič našla nekje na internetu, sedaj pa ne vem več kje in bi jo potrebovala.