5. jun. 2011

Pravljično ...

je bilo v petek pri nas. Zaključili smo namreč celoletna pravljična srečanja s pravljicami in ustvarjanjem. S sodelavko, s katero sva vodili pravljični krožek, sva namreč za učence pripravili pravljični večer. Učenci so bili že cel teden čisto adrenalinski, midve pa prav tako :) Večer je bil res pravljičen, krasen, eden najlepših v šolskem letu. Se mi zdi, da tako za otroke, kot za nas, tavelike (otroke). Priprave na ta večer pa so seveda potekale že davno prej. Zanislili sva si, da bi kot presenečenje otroci prejeli vsak svoj predpasnik. JA, priprave so res potekale že dosti prej. A ker nama je bilo čez leto tako lepo, ni bilo nič težko.
18 predpasnikov sva tako razstavili kot perilo:



Za A., ki je v petek praznovala, in s katero sva "krivi" za uspeh pravljičnega krožka in večera, pa smo s skupnimi močmi pripravili darilo, dišečo pravljično hiško:

Drugo leto spet :))
Naslednji dan se je dobro vzdušje nadaljevalo. Sodelovala sem namreč na prireditvi Podeželje v mestu v centru Celja, kjer sem se predstavljala s svojimi izdelki. Malo sem poklepetala, srečala nekaj starih obrazov, spoznala nekaj novih in štiri ure je hitro minilo. Fino se je bilo predstaviti tudi "domačemu>" občinstvu.

11 komentarjev:

Špela pravi ...

Super presenečenje ;) Hiška, ki je kriva, da nisi mogla takoj spat je krasna... Stojnica pa kjut - pri nas so bla samo društva, se morm za drugo leto pozanimat, če se da...

SUZANA pravi ...

jOOOj, prekrasni so :) ...ali so motivi našiti ali tiskani?

Vladuška pravi ...

Kakšni lušni predpasniki in super presenečenje. Fajn, da si se lahko predstavila tudi domačemu občinstvu.

helena pravi ...

Enkratni predpasniki s super motivi, krasni so.

Urškin Raj pravi ...

Motivi so izrezani iz nekega drugega blaga, izrezani, prilepljeni in pošiti.

Andreja pravi ...

Čudovito je da ima šola tudi tako navdušene "velike otroke". Vse se mi zdi super, od ideje do izvedbe. dobra ideja tole z motivi na predpasničkih, so se mi zdeli znani ja☺

Mojca pravi ...

ooo, kako fajn... to je moralo bit res enkratno vzdušje, pa darilca so mega :)

predstaviti se na domačem pragu je lahko čisto luštno, zna pa biti tudi precej naporno... čestitke.

Sabina pravi ...

Verjetno imate daleč najlepšo in najbolj ustvarjalno opremljeno knjižnico. Zares originalne ideje. In čudovita, bogata ter slikovita stojnica.
Te pocukava še za punčko!

SUZANA pravi ...

vau, 100x bravo za takšno izvedbo motiva :)

katarina pravi ...

Lično narejeni predpasnički. Zares ste se potrudile. Hišica je prav tako čudovita. Pa tudi stojnica kar vabi k ogledu in nakupu;)

Lidija pravi ...

Super predpasniki