21. mar. 2013

1. fairArt in pisani zajčki

Nedelja je že zdavnaj mimo in prav nič še nisem zapisala o 1. sejmu v prestolnici, ki sem se ga udeležila. To je bil 1. fairArt, ki se je odvijal v Konservatoriju za glasbo in balet. Kaj reči? Super organizacija, prav gotovo. Zbralo se nas je iz vseh vetrov, različnih in raznolikih. Za prvič je sejem zelo dobro uspel, saj so morali ljudje priti zares namensko, ne tako, kot če je sejem v mestu in polovica ljudi pride mimogrede. Sejem bo prav gotovo rasel in čedalje več razstavljalcev se po prijavljalo in potreben bo izbor. Nekako se mi je zdelo, da bi izbor moral biti. Cenim vsakega, ki ustvarja, a z izborom bi se kvaliteta le povečala. Ogromno je bilo tokrat nakita, zlasti iz fimo mase, potem dolgo nič, nato kar nekaj šivanja in še številne zanimive reči, ki jih slovenski ustvarjalci delamo. Prav gotovo se še prijavim, saj je bilo vzdušje med ustvarjalci krasno, dan je bil namenjen zlasti relaksaciji, pa čvekanju in praznjenju zalog v zakulisju :)
Tokrat pokažem nekaj utrinkov moje stojnice, ki mi jih je prijazno odstopila Danijela.
Toliko fotografij, na katerih sem sama, prav gotovo nimam z nobenega sejma :) Danijela, hvala! Za slike in za celodnevni zbliževalni čvek ;)





Predstavljam pa vam tudi zajčke. Eden je nekoč že nastal, zdaj so se rodili še štirje. Idealni tudi za velikonočnega zajčka :) Če vam je kakšen padel v oko, se mi oglasite na urskin.raj@gmail.com!



Urška

5 komentarjev:

oldpunca pravi ...

Kakšni lušni zajčki! Super pisano stojnico si imela :-)

Lidija pravi ...

Urška, lepo kot vedno vse tvoje stojnice urejene v nulo

Anonimni pravi ...

lepo, krasna stojnica!
je pa vse res, kar si napisala zgoraj.
ob prebiranju fotografij, me je kar stisnilo v želodcu,koliko enega nakita! sem oklevala s prijavo kot že tolikokrat do sedaj.sedaj bo pa še težja odločitev. Izbor vsekakor mora biti, to se moramo vse zavedat in jaz imam skoraj vedno v glavi zadržek, da pa mogoče ne sodim poleg.
lepo vas je bilo videti!
še naprej lepo ustvarjaj!
lp
iris

katarina pravi ...

Tile novi zajčki so hudo simpatični. In tudi tvoja stojnica je prava paša za oči.

Simona pravi ...

Pravi carteki so tile zajončki!