29. dec. 2013

Peti rojstni dan in bonbonček

1. januarja 2009 sem začela pisat tale moj spletni dnevnik. Nisem si mislila, da bo postal del mene, tako kot si tudi nisem mislila, da bo v teh petih letih ustvarjanje postalo moj drugi poklic. Tisti, ki mi zapolnjuje skoraj ves prosti čas. Verjetno si tudi nisem mislila, da bom tako dolgo "zdržala" pri pisanju. Resda mi pisanje nikoli ni povzročalo pretiranih težav, a vseeno skoraj 500 objav v petih letih niti ni tako malo. Ker se vse skupaj, pisanje, ustvarjanje, komunikacija vse bolj seli tudi na FB, je komentarjev čedalje manj, kar je škoda. Zato še bolj cenim vsakega izmed vas, ki pokuka k meni in še bolj tiste, ki mi napišete kaj lepega. Toliko lepih reči se je nabralo v teh petih letih, da si skoraj predstavljati ne morem. Vedno pa pohvale in komentarji pogrejejo dušo in vesela sem vsakega izmed njih!

In ker moram peto obletnico tudi proslaviti, jo želim proslaviti z vami, ki me spremljate. Za vas sem pripravila ustvarjalni kupček, ki vam bo prav gotovo prišel prav pri ustvarjanju ali pa le pri cartanju ali pa pri branju knjig. Odločitev je vaša!


Kaj se skriva v bombončku:
- 10 velikih scrapbook papirjev z vsakdanjimi motivi in 10 scrapbnook papirjev z božičnimi motivi
- 10 trših manjših scrapbook papirejev ob rojstvu
- raznobarvni trakovi
- nalepke za voščilnice v motivu rož, metuljčkov in črk
- unikatni slonček Srečko za srečo iz Urškinega Raja
- knjižno kazalo miška iz Urškinega Raja


In kaj morate storiti vi? Zapišite v komentar, kaj vas je v tem letu najbolj presenetilo/navdušilo/razveselilo iz Urškinega Raja!

Zrebam 2. januarja ob devetih zvečer!

Srečno!

30 komentarjev:

Špela pravi ...

Huhu, čestitke ob peti obletnici ;) Kaj me je v tem letu navdušilo? Hm, nimam pojma, mojo Klaro recimo tvoje toaletke s pasjimi motivi.
Veselo ustvarjanje še naprej!

Mala_eri pravi ...

Težko je izpostaviti določeno stvar, ker so vse po svoje zanimive. Mi je pa všeč, da je blog vsebinsko raznolik in pester. Upam, da boš svoje pisanje še nadaljevala in nas razveseljevala. ;)
Pozdrav iz Radgone od Miholinota in Erike. :*

Anonimni pravi ...

V Urškinem raju mi je najbolj všeč in me najbolj navdušuje prav Urška. ;-) Brez nje ne bi bilo ne raja, ne bloga, ne lepih in kreativnih izdelanih stvari.
;-) Maham. Vesna S.

Andri Andreja pravi ...

Najlepše je, ko ti vedno znova pisane barve prinesejo nasmeh na obraz, pa je vseeno ali so to sovice, slončki, toaletke,... Užitek je pogledati, prebrati in za kratek čas pozabiti na vse ostalo.
Bravo Urška in še tako naprej :-)
LP Andreja

pikapolona2 pravi ...

Ajdo vsekakor Pujsa Pepa....mene pa razveseljujejo podobne reci kot tebe in mi je zato ta blog zelo pri srcu! Se na naslednjih pet let!

Suzy pravi ...

Ja, res se vedno manj komentira. FB je kriv, ko samo Like stisneš. Pa v poplavi vseh možnih objav, reklam in deljenj niti ne vidim več kar bi bilo vredno videt. Kar so tvoji izdelki vsekakor. In kaj me je navdušilo? To pa težko rečem. Pri toliko lepih izdelkih, ki sem jih pri tebi videla. Kar večji del njih.

Metuljčica pravi ...

Tvoj blog je tako čudovito raznolik, da je odločitev o najbolj všečnem presneto težka. Pritegne me predvsem tvoje šivanje vsemogočih živalic; sovic, dinozarvov, opic, muc, slončkov.....Čestitke, pa še naprej veliko ustvarjalnosti v tvojem raju. Lepe praznike in vse dobro v letu ki prihaja.

Hali pravi ...

Čestitke za peti rojstni dan! Na še in še lepih objav, izdelkov, novičk. Tvoje šivane slike so tiste, ki so me nazadnje navdušile :-)

Anonimni pravi ...

Kot ljubiteljica sovic so me najbolj navdušile sovice na obeskih za ključe.

Marta pravi ...

Tvoj blog je prava paša za oči! Z veseljem ga obiskujem. Od vseh stvari, ki so itak super, pa me najbolj navdušujejo ravno tvoje sovice ...
Želim ti še veliko blogerskih let, čim več prijaznih komentarjev in obilo ustvarjalnega navdiha.

iris-irena pravi ...

veš, lepo je priti k tebi. vedno me pričaka novo presenečenje. čeprav do sedaj nisem imela svojega bloga, sem vseeno prihajala.
in kaj me je najbolj navdušilo? mogoče pa tvoje zadnje "pogruntavščine" šivane slikice !!!!
čestitke ob obletnici, pa še veliko lepega ustvarjanja!
lp

sergeja pravi ...

čestitke URŠKA
tvoj blog spremljam dobro leto in sem izjemno navdušena. Ne mine dan da ne bi pokukala v Urškin raj. Tvoji izdelki so tako raznoliki, vsega česar se lotiš ti rata. Sploh ne vem kaj bi izpostavila, ker mi je vse všeč - od sovic do šivanih slik.
V letu 2014 ti želim veliko trdnega zdravja in nešteto ustvarjalnih uric.

moi pravi ...

Čestitke za 5 let, sama jih dopolnim januarja in prav tako ne morem verjeti, da je minilo že toliko let.
Naj te ustvarjanje še naprej navdušuje in kar pridno objavljaj, pa naj bo tu ali na FB.
Lep skok v novo leto.
moi

melly pravi ...

Iskrene čestitke ob peti obletnici.ker sem zasledovalka tvojega bloga šele kratek čas me navdušuje vse kar si preberem in pogledam tudi za nazaj,ampak copatki so pa vauuu.Lepo čudovito srčno toplo leto ti želim.Melita

Karmen pravi ...

Čestitke ob obletnici. Tvoje prekrasne pisane živalce in še bi lahko naštevala.
Lepo ustvarjaj še naprej.

Unknown pravi ...

Najbolj so me tvoje sovice, ki sem jih letos odkrila. Sem tudi lastnica ene tvoje sovice. Še veliko dobrih idej ti želim v letu 2014.

Unknown pravi ...

Čestitke ob peti obletnici prelepega bloga. Vse lepo v prihajajočem letu!

Simona pravi ...

Čestitke za 5-letnico. In kaj me na tvojem blogu navdušuje, presenečea. Neizmerna energija in ustvarjalnos, ki veje iz tvojih vedno novih idej in občudovanja vrednih izdelkov. Hvala ker vztrajaš v blogovskem svetu. Meni je vseeno toplejši kot FB, se mi zdi, da je tukaj več duše.
Aja, in ustvarjalno 2014!

Matevž pravi ...

Čestitke gospa Urška.
Vaše ideje, zamisli so neverjetne. Prava ustvarjalna dušica ste. Najbolj mi je všeč šivana slika z zelenim slončkom in srčkom. Tudi sam zelo rad ustvarjam.
Srečno, zdravo in uspešno 2014.

Kolibri pravi ...

Vsi izdelki so takooo zelooo prečudoviti. Ročna dela bi se mogla spoštovati saj se v vseh vidi neizmeren trud in duša ustvarjalca. Ker sem ogromna ljubiteljica zajčkov, so mi najljubši ravno plišasti zajčki, katere šivate. Prisrčno! Še naprej lepo ustvarjajte! <3

Spela pravi ...

Čestitke ob obletnici!

Hmm...v Urškinem raju...mah ti presenečaš itak skoz. Najbolj se mi zdi, da mi je fascinantna tvoja natančnost in vztrajnost :)
Kr tak naprej!

AndrejaB pravi ...

Vse plišaste igračke so prečudovite. Želim si, da bi imela takšno žilico za ustvarjanje, kot vi. :) Čestitke ob petletnici. <3 Andreja

*Urška* pravi ...

Čestitke ob peti obletnici.Vse najlepše v letu 2014.In kaj me je najbolj navdušilo .Ja,težko bi se odločila za posamezno stvar,saj so mi bile vse prav všeč.
Pozdravček in še naprej nas razveseljuj s čudovitimi izdelki :)
Urška

Unknown pravi ...
Avtor je odstranil ta komentar.
Unknown pravi ...

Čestitke ob peti obletnici! Vesela sem, da sem v preteklem letu odkrila Urškin raj, ki je naravnost čudovit!!! Vsega kar se lotite je tako dodelano in cart - prave umetnine. Še posebej so mi pri srcu vse vaše šivane "zadeve".
Hvala, da vaš raj delite z nami, da si lahko polnimo naše ustvarjalne baterije. ;)
Prijetno ustvarjanje še naprej.
Barbara

Anonimni pravi ...

Juhuhu, peta obletnica je že tu! čestitke, Urška! Začela bi s tvojimi unikatnimi voščilnicami, pa s toaletkami...in končala s šivanimi slikami. Sicer pa je pri tebi vse zelo zanimivo in z užitkom pregledam, preberem, naročam in sem ponosna lastnica tvojih kreacij. Le tako naprej! Jelka G.

Mija pravi ...

Urška, tudi jaz spremljam tvoj blog in sem in tja vanj pokukam, kaj je kaj novega.

Mene so najbolj navdušile tvoje igračke iz blaga, še posebej punčke in muce, pa tudi Pujca Pepa je zakon. Tako zelo, da sem se tudi sama lotila šivanja in ustvarila muco za mojo hčerko.

Super in še tako ustvarjalno naprej!

Anonimni pravi ...

Krasne sovice, Maček Muri in gotovo tudi vsi ostali s <3 izdeli zakladki.:)
Ksenija

Unknown pravi ...


Cestitke ob 5.obletnici :) nas je najbolj navdusila nasa Angelina Ballerina :) v bistvu si nas navdusila ti,da si bila pripravljena za nas izdelati popolnoma unikatno prelepo Angelino ,ki dela druzbo moji mali balerini med spanjem,med igranjem, vcasih med obiski :) poleg tega si poskrbela,da je velikaaa,kar nam je se posebaj vsec in,da se lahko oblekca slece,da pa vsi vedo komu pripada ima se izvezeno ime lastnice :) ENKRATNA je :) ... so pa nam vsec tudi sovice, maček Muri, slike iz blaga,.. :) vse je supeer in zelim ti se velikooo uspeha in cudovitih izdelkov <3

Mojca pravi ...

Na mojem blogu te čaka nagradica :) Preveri ;)