13. jan. 2014

Črno in belo, jin in jang, veselje in žalost ....ki nimajo (skoraj) nič z današnjima izdelkoma

Teden, ki je za mano, je bil težak teden. Na splošno ne morem reči, da imam v življenju kaj dosti problemov, vse teče približno tako, kot mora, a sanje... sanje so čisto nekaj drugega. In ko se ti teden začne z ogromno veselja, konča pa z ogromno žalosti, je to težak teden. Navadno ne pišem o svojih zasebnih zadevah na blogu, to obdržim zase, a vseeno mi ni dalo....saj bo boljše, vse želje se uresničijo, če dosti močno želiš ....besede tolažbe, besede pomilovanja, pogledi, takšni in drugačni....pravzaprav nič ne pomagajo. Tudi ne pomaga jok, sekiranje, nič ne pomaga, pravzaprav pravijo, da si s tem narediš še večjo škodo. Kaj pa pomaga? Meni pomaga, da tok misli preusmerim drugam. Z branjem knjige, z ustvarjanjem. Zame je ustvarjanje neke vrste terapija. In vesela sem, da ga imam. Čeprav nam ne gre vedno lahko, čeprav je prodaja slaba, čeprav se marsikomu zdijo zadeve predrage in se po povpraševanju, ko poveš, kakšne so tvoje cene, niti ne oglasijo več (kaj šele Hvala.). Kljub temu je ustvarjanje terapija in ne bom rekla, da ravno v težkih trrenutkih ustvarjam najbolje, ker vedno ustvarjam dobro :) ampak ta riba je že tak primer :)


Še prej pa je nastal tale "firtoh"...ja, očitno so pri meni hit :)
Saj bo...zdaj bo šlo samo še na bolje....
Pa lep teden želim,
Urška

7 komentarjev:

Vladuška pravi ...

Drzim pesti, da gre na bolje. Firtohi so super.

Unknown pravi ...

Kar te ne ubije, te okrepi! Glavo gor!

iris-irena pravi ...

kaja, pridejo trenutki žalosti in trenutki veselja, upam, da bo prvih od sedaj naprej čedalje manj in tistih drugih čedalje več in več. upam, da se ti stvari čimprej postavijo tako, da bo zate najbolje, držim pesti!
Izdelka sta super. Poznam pa občutek glede prodaje. Enostavno se ročno domače delo ne ceni. Dokler bo človeška miselnost taka, da se ne bomo podpirali med seboj, bo tako in ko ti je "sosed" bolj "fouš", če kaj narediš, bo tako. držimo se!
sem v mislih s teboj!
lp

*Urška* pravi ...

Saj veš,kako pravi pregovor-za vsakim dežjem posije sonce-in želim,da ti čimprej posije.Glavo pokonci :)
Lp Urška

Hali pravi ...

Krasni izdelki, napis mi je sploh kulski. Ja, res je če si močno želimo pride in verjemi tik tak bo tudi pri tebi tako <3

Unknown pravi ...

So vzponi so padci!A po padcih se vedno poberemo zato korajžno!

Sabina pravi ...

Ah, ja... smo ljudje čudni... Verjamem, da ti je vmes posijalo že veliko žarkov sončka in da zadovoljnih kupcev ne manjka. Nekateri imajo pač svoja merila glede vrednosti. A vredno je, kar delaš s srcem in v zadovoljstvo zadovoljnih:)
Topel pozdravček!