3. feb. 2014

Nagradice...

Nekaj časa nazaj so na blogih pogosto krožile nagrade za bloge. Zdaj se je to nekoliko umirilo, tiste, ki pa potekajo, pa so verjetno bolj zanimive za frišne blogerice. Jaz dosti podrobnosti o svojem življenju v blogu ne izdam, to sem se zavestno odločila, saj želim, da je to blog o raznovrstnem ustvarjanju, moje intimnosti pa ostajajo le meni. Zato sem vesela, da me je Tanja pocukala za rokav, a ne bom upoštevala vseh pravil te igre. Upam, da mi ne boste zamerili :)
Bom pa odgovorila na njena vprašanja :) 

Tvoja najljubša nanizanka? TV zelo malo spremljam, če ga imam prižganega, je to Travel Channel, kjer obožujem oddaje o potovanjih ter prenavljanje hotelov, pravzaprav so mi ljube vse oddaje o prenavljanju :) Če pa govorimo o nadaljevankah ali nanizankah ta čas, pa včasih pogledam Dvojnici na POP TV :)
Komedija ali grozljivka? Komedija, čeprav do nje pridem redko. S S. imava povsem drugačen okus za filme: on bi ZF, vesoljce, grozljivke, jaz bi drame in komedije :)
Čokoladni ali vaniljev sladoled? Čokoladni, čeprav imam raje in NAJraje jogurtovega :)
Copic markerji ali distress inki? A? Copic, nikoli imela v rokah...torej distreesi ;)
Aktivne počitnice ali poležavanje? Aktivne počitnice definitivno, v kombinaciji s poležavanjem: najbolj fino si je dopoldne in del popoldneva ogledovat lokalne znamenitosti, popoldne pa poležavat na plaži.
Elektronske ali papirnate knjige? Sem strasten ljubitelj papirnatih, zame so in bodo vedno NAJboljše takšne.
Mlečna ali temna čokolada? Najraje čokoladni obliv po kakšnem pecivu, sama čokolada pa le kdaj pa kdaj (in če je pri nepoboljšljivem čokoholiku kaj ostane)
Poletje ali zima? Spet se ne morem odločit; nimam rada ekstremov, torej če je poletje sveže in zima mila, potem je ok, drugače pa obožujem jesen s svojimi čudovitimi barvami in pomladno sonce...
Kaj trenutno bereš? Včeraj zaključila eno knjigo, danes nadaljujem z Novorojen.
Kava ali čaj? Kava trikrat na dan in čaj zvečer. Nikoli nisem bila navajena piti čaja, razen kadar sem bila bolna, odkar sem v drugem domu, je to postala večerna rutina :)
Imaš svoj kotiček za ustvarjanje? Imam svojo ustvarjalno sobico, ki sem si jo težko priborila in uredila. Je malo mrzla, ampak moje ustvarjanje ne bi potekalo v smeri, ki sem si jo zadala, če je ne bi imela. Ko pa bom enkrat imela svojo hišo, pa je prva in najpomembnejša stvar delovna soba - velika delovna soba za dva :)
Tako, nekaj sem razkrila, naj bo s tem moje sodelovanje v igri "potešeno" :)

Ni komentarjev: