4. maj 2014

Poznoaprilski miks

Prvomajske počitnbice so bile počitnice v pravem pomenu besede. Na izi, bi rekli tamladi. Res: bilo je veliko branja, filmnov, sprehodov, srečanje s pesjanarji in tudi nekaj ustvarjanja. A ne preveč, bi rekla. Lotila sem se albuma o lanskem potovanju na Kubo in moj plan je: dokler ne narediš tega, ne greš nikamor! Saj bo. Še ta mesec. Pokažem. Ker pa sem naslovila to objavo miks, pokažem nekaj malenkosti (in večjih stvari), ki sem jih neredila konec aprila.
Najprej je tu velika (cca 2 metra krat 1,5 metra) obešanka Slovenski pravljični junaki, ki so jih narisali učenci, ki obiskujejo pravljičnbi krožek. Že na začetku je bil plan narediti veliko obešanko, saj v projektu Evropska vas letos proučujemo Slovenijo. Sodelavka, s katero vodiva krožek, je izvezla napis zgoraj in spodaj, jaz pa sem zašila obešanko. Res je krasna!
Med prazniki je praznoval moj S., zato sem se poigrala z lončnico s 40 bonboni in torto (Nutelino za čokoholika, seveda):


Pa še nekaj sov, ki jih že nekaj časa nisem delala, ter ena Pujsa Pepa...nič kaj veliko, ampak ravno dovolj :)Naj vas spomnim še na moj novi zavihek na tem blogu: to je moj BRALNI RAJ (ki ga najdete zgoraj); tu objavljam moja razmišljanja o nekaterih knjigah, ki sem jih prebrala. Mogoče najdete kaj uporabnega tudi zase :)
Pa lep začetek delovnega maja: mene čaka kar nekaj večjih projektov. 10. maja pa me najdete na Cvetličnem sejmu v Velenju. Vabljeni!
Urška

1 komentar:

Vladuška pravi ...

Lepe stvari nastajajo pri tebi.