30. jun. 2016

Poroka v sončnicah

Sodelavkin sin in njegova (bodoča) žena imata rada sončnice, zato je bila izbira, v katerih rožah bo poroka, bolj ali manj preprosta. Povabila sta me k sodelovanju pri pripravi vabil, zahvalnih darilc in priponk za svate.
Najprej je bilo potrebno izdelati 30 vabil. Po nekaj variantah sta bodoča mladoporočenca izbrala spodnja. Nežna bela, z dodatkom sončnice, ki prevladuje, biseri pa dodajo elegantnost. Vabila za poroko tako ali tako ne smejo biti preveč nakičena, kot je to primer pri voščilnicah. Meni zelo všečna in njima prav tako (pa menda povabljencem tudi).

Nato sem se lotila darilc. Odločili so se, da bodo podarjali stekleničke s teranovim likerjem. V istem stilu, kot je bilo vabilo (torej z obvezno sončnico) je bilo potrebno okrasiti tudi male stekleničke v obliki srčka, dodati pa še napis o nevesti in ženinu ter datumu poroke.
Fotografij s poroke še nisem videla, a menda so stekleničke lepo razporedili v obliki srčka, bilo jih je nekaj čez 30. Napis pa nakazuje, za kakšen napoj gre.


Nazadnje pa še priponke za svate, spet v sončnicah, ki so krasno popestrile oblačila, pripete pa so bile z močnimi magneti, ki so idealni za takšno priložnost. Nastalo jih je 70.

Sodelavka si je želela podariti bodoči snahi nekaj v spomin, zato sem izdelala še sončnična obeska za ključe:
Fino je biti del poročne zgodbe. Še kdaj ...
Urška

1 komentar:

Valentina B pravi ...

Čudovita sončna poročna voščila in vsi ostali dodatki. Toliko sonca in poztivne energije oddajajo. Všeč sta mi tudi sončna obeska za ključ. Že nekaj časa pa občudujem paketke. Super ideja s ključkom. :)