31. maj 2017

Nekaj darilc za vzgojiteljice 2016/2017

Kaj veliko novega o predpasnikih, ki si jih starši večkrat zamislijo za darila za vzgojiteljice ob zaključku šolskega leta, ne morem povedati. Naročnica se je zagledala v podobnega, ki sem ga že naredila, a tokrat je med otroci mačka, ki je simbol skupine, tako da je poleg imena prerdpasnik dvojno "oseben", kar jima daje še poseben čar. Dela je bilo ogromno, veliko rezanja, kombiniranja, lepljenja, prešivanja, ampak upam, da ju bosta prejemnici z veseljem nosili. Ali pa se jima ga bo zdelo škoda? Večna dilema ...



Kar nekaj naročil za vzgojiteljice sem prejela letos. Ena izmed mam je skupaj s svojo hčerkico kuhala marmelado, mene pa je naprosila za tekstilni vrečki, v katere bosta lahko zapakirali marmelado, kasneje pa vrečki lahko vzgojiteljica uporabi za shranjevanje. Vrečke krasi petelinček, znak skupine.
 Naslednje darilce je namenjeno vzgojiteljicama iz skupine hišk. Zato so si starši zamislili glinena lončka, poslikana s hiškami, in nastala je pisana druščina hišk, ki se bohotijo na lončku in ga spreminjajo v pravljično vasico.
Nekaj darilc pa je še v delu ... in jih pokažem naslednjič.
Urška

Ni komentarjev: