27. dec. 2011

Podarjam - giveaway

P O D A R J A M


Ker se leto vztrajno približuje koncu, se bi rada vsem, ki ste me letošnje leto spremljali in komentirali moje objave, zahvalila za vse lepe besede, ki ste mi jih namenili. Leto je bilo res ustvarjalni vrhunec moje druge službe, kot ji včasih za šalo rečem---ustvarjalne službe. Pa sploh ne mislim službe v resnem pomenu besede. Kljub temu, da sem letos res veliko naredila, se vsake ure v mojem ustvarjalnem brlogu veselim, še vedno, kljub na stotine torbic, sovic, ki sem jih do sedaj naredila, mi jih je v veselje delati. Zato moje ustvarjanje težko imenujem služba, a naj bo..

Komentirate lahko tu in na FB strani, v komentar pa napišite, kaj vam je izmed mojih letošnjih ustvarjalnih izdelkov najbolj ostalo v spominu.

Žrebala bom 3. januarja ob desetih zvečer, za nagrado pa si bo izžrebanka/izžrebanec lahko izbral toaletko ali peresnico v svoji barvni kombinaciji.

Naj bo novo leto srečno, zadovoljno in ustvarjalno!

28 komentarjev:

Sabina pravi ...

Tol'k luštne stvari ustvarjaš, da se je zelo težko odločit. A najbolj mi je v spominu ostala izložba tvojih glinastih izdelkov v okvirjih.

Urška Sem pravi ...

Pogled na Tvoj železni repertoar: sovice me vedno razveseli. Sicer pa so me ganile punčke iz blaga, posebej Unicefova. Na to sem se še večkrat spomnila, mi je dala misliti...

Živa pravi ...

Sem bolj tiha spremljevalka tvojega bloga, ampak se tokrat ne morem upreti tvojemu giveawayu.:-) Med vsemi čudovitimi stvarmi, ki jih ustvarjaš, so mi najbolj v spominu ostale peresnice ptički.
Tudi v naslednjem letu ti želim veliko ustvarjalnosti in dobre volje:-)

Anonimni pravi ...

Sovice zmagajo, seveda so tudi vsi ostali tvoji izdelki čudoviti. Še veliko ustvarjalnega elana ti želim tudi v prihodnje.
Lp, Irena

100% Suzi pravi ...

Urška, vsi tvoji izdelki so čudoviti...itak :) Mi je pa še vedno najljubša tvoja kofetarska torbica in sem njena ponosna lastnica :)

Andreja pravi ...

Z veseljem se vržem v košarico za žreb. Vse kar narediš mi je všeč.

Špela pravi ...

Jaz ko vidim sovico pomislim nate ;) Bom pa rekla izmed letošnjih stvari maček Muri in muca Maca.

Tanja pravi ...

Urška, pri tebi in tvojem ustvarjaju me najbolj fascinira to, da vse, česar se lotiš, narediš krasno. Splohe ne morem verjeti, da je nekdo lahko spreten na tako različnih področjih.

Maja pravi ...

Urška, k tebi je vedno veselje pokukati. Če pa bi morala izbrati en izdelek, ob katerem gotovo pomislim nate, so to sovice :)

Renata pravi ...

Pri tebi je res pravi raj! Vse je tako čudovito pisano, da prav ogreje srce in oko. Sovice so itak postale že zaščitni znak, rada pa preberem tudi popotniške zapise in preizkusim kak recept.
Želim ti veliko pisane ustvarjalnosti tudi v prihodnjem letu.

Petra pravi ...

Najbolj so mi všeč tvoje sovice, lani sem 2 podarila za NL in zdej upam, da se bo kdo spomnil z njimi tudi name. :))) Res so fantastične!
Tebi pa v prihajajočem letu želim še veliko ustvarjalnih užitkov.

lepemalestvari pravi ...

Ohoho, lušten blog!
Strašno prikupne reči šivaš!
Pa tudi ostalo mi je všeč.
Sem vesela, da sem našla tvoj brlogec ;)
Vse lepo v Novem letu in veliko ustvarjalnih idej še naprej!

Vladuška pravi ...

Jaz sem si najbolj zapomnila mačka Murija, ne vem zakaj, ampak tako je.;))Tvoji izdelki so vedno dovršeni in vidi se, da v njih poleg truda vložiš veliko pozitivne energije.

K pravi ...

Mene vsakokrat sproti navdušijo tvoje sovice, zaradi naše sove, ampak od vsega so mi najbolj ostale v spominu ptičkaste persnice :D

Kačja pastirica pravi ...

Vse je izdelano tako lično in domišljijsko, najljubše pa so mi muce mace, ker so pisanih barv in obožujem takšen stil mehkih igrač. Nikoli jih ni dovolj.
Veliko zagona in idej tudi v prihodnjem letu!

Alenka pravi ...

Tvoji izdelki so vedno tako lepo pisani, posebno kofetarske torbice in toaletke! To mi je všeč:):):)Saj so sovice res nekaj posebnega, samo ,.... so mi kofetarce bolj:):)

Lava pravi ...

Po mojem mnenju so to tvoji fimo transferji, ki so tako zelo lepo čudoviti

Andreja pravi ...

Se že fočkam, ker tvoji izdelki so res čudoviti :-))
Kar tako naprej!

Anonimni pravi ...

To je pa zelo težka odločitev :) vsi izdelki so super, odločam se med predpasniki, sovicami, kofetaricam, ptički-peresnicami. težka izbira. Mogoče zmagajo ptički-peresnice, ker so unikatni in še nikjer drugje videni :)

pohvale za vse izdelke in za ustvarjalnost.

lp, lucija

Barbi pravi ...

Urška, tvoji izdelki so vsi super in po sovicah si res prepoznavna. Tista, ki krasi mojo polico, je itak najnajlepšejša. :)

Ampak v letošnjem letu je vse sove prekašal maček Muri. Pa brez sovje zamere, ampak Muri je pa res the best. Navijam, da v blago spraviš še kakšnega pravljičnega junaka.

V žreb za darilce vstopam pa z veseljem in držim pesti zase, ker bi bila nova peresnica kot naročena. :)

Srečno in uspešno tudi v naslednjem letu!

Anonimni pravi ...

Kofetarske torbice so mi najbolj všeč.
Vse dobro še naprej

SovaATT

Barbara pravi ...

Tvoj blog z veseljem spremljam. Najbolj mi je všeč raznolikost tvojih objav: od ustvarjalnih izdelkov, kulinarike, do potopisov. V letošnjem letu so se mi najbolj vtisnile v spomin tvoje mini torbice ptički, saj imam eno tvojo in jo nosim vsak dan v torbici. Seveda so mi všeč tudi drugi tvoji izdelki: sovice, glineni izdelki, čestitke, kolažni albumi, skratka vse kar se lotiš je super. V letu 2012 ti želim veliko zanimivih objav in izdelkov.

Barbara

Goga pravi ...

Ohhh, jaz se nikakor ne morem odločiti kateri tvoj izdelek mi je naj, jih je toliko in veliko me jih tudi spremlja na vsakdanjih poteh :)).Mogoče ptičkasta torbica ??? Neeeeeee, sovica, sovica je vendar tvoj zaščitni znak :)).

Srečno Novo Leto tebi in tvojim dragim želim iz srca!!

Mateja Novak pravi ...

Premalo je pismo,
premalo roman,
da ti napišem,
kako so tvoje
sovice fajn!

Andreja M. pravi ...

Hm, jaz se ne morem odločit:) Vse mi je všeč, ker je narejeno z občutkom in tvojo natančnostjo. Vse lepo želim tebi in tvojim :)

Marjeta pravi ...

Vedno k oodprem tvoj blog se spomnim na šivanje s Kreativ v Logatcu ter na tvoje kokošje toaletke.
Želim ti, da bi imela časa na pretek, saj bomo le tako lahko videli vse tvoje umetnije, ki se ti rojevajo v glavi.

Marjeta pravi ...
Avtor je odstranil ta komentar.
DODO pravi ...

Sicer malo z zamudo, ma da ne boš mislila, da mi ni nič všeč. V bistvu so vsi tvoji izdelki prav na poseben način tvoji, tudi, če sem podobne že prej vidla. Zato vedno nestrpno pričakujem, kas se boš novega pokazala. Samo tako naprej...