4. mar. 2012

Ovitek za knjigo

Že dolgo sem imela v planu izdelati nekaj ovitkov za knjigo, ki jo zaščiti, da se ne uniči in umaže. Za tistega, ki rad in veliko bere, se mi zdi zelo lepo darilo. Če pa je v darilu oziroma v ovitku skrita še zanimiva knjiga, pa še toliko bolj. Preglavice mi je delala zlasti velikost, saj so knjige najrazličnejših velikosti, jaz pa sem želela izdelati takšen ovitek, v katerega bo lahko prejemnik "spravil" kar največ možnih velikosti knjig. Danes sem se lotila enega izmed takšnih ovitkov. Malo sem se seveda morala (v svojem stilu) poigrati. Ovitek mi je všeč, kako ne, če je na njem sovica, ki bere knjigo, vsebuje pa tudi trak s kazalom, edino malo previsok je, pa bo drugič bolje.



9 komentarjev:

Sonja pravi ...

Prav simpatičen ovitek, verjamem, da bo branje lastniku še bolj prijetno, če bo knjiga takole lepo zaščitena.

Alenka pravi ...

Zelo lušten ovitek!!!Pa še knjigo ščiti!

Vladuška pravi ...

Fino, pa še prebrane strani lahko 'pospraviš' v ovitek :)

100% Suzi pravi ...

Lepo :)

Spela pravi ...

Pa ti si taužntkincler :) Super! :)

Sabina pravi ...

Mega, Urška!!!! In ti in ovitek!

Mojca pravi ...

Tole je pa prav fajn. Idealna rešitev za tiste, ki moramo imeti knjigo vedno na dosegu roke, raznim barvnim packarijam pa se v isti sapi tudi ne moremo odreči :)

Andreja pravi ...

Super luštno. Jaz osnovo ovitkov delam iz rahlo elastičnega materiala in čudovito pašejo na več velikosti☺

Goga pravi ...

Zelo lep ovitek, seveda je pika na i sovica. So pa takšni ovitki res prav praktično darilo, tudi sama jih rada uporabljam, l, da zadnje čase malo manj berem.
Pozdravček Lili.