22. nov. 2012

Novembrski cART in napovednik za december

Skoraj bi pozabila pokazati nekaj utrinkov iz cARTA. Ker je foto spet ostal doma, le ena slika mojega Raja. Tokrat je bil cART zadnjič to leto zunaj. Decembra bodo temperature le tako nizke, da bi nam lahko kaj zmrznilo, tokrat pa je bilo sončno, vsaj za tiste, katerih stojnice so bile na soncu :) Mislim, da je bilo največ ljudi doslej, veliko nasmehov, pohval, nekaj nabav in ustvarjalna energija, ki se širi :)
V decembru se cART seli v Planet Tuš v Celju in v dvorec Novo Celje. Tu so datumi, kjer se bomo predstavljale. Seveda pa Urškinega Raja ne boste videli vedno. Usklajevanje med službo in popoldansko/vikend obveznostmi bo decembra prav pestro :) Tu so datumi cART gostovanja:
Izdelke iz Urškinega Raja pa boste našli: 1. decembra in 15. decembra v Planetu Tuš med 11. in 19. uro ter 2. , 9., 16. in 23. decembra na adventnem sejmu v dvorcu Novo Celje med 10. in 16. uro. Vabljeni! Urška

2 komentarja:

majcha pravi ...

Me veseli, da sva se tudi midve spoznali. Če bo le priložnost, te pridem pozdravit še kdaj. Super stojnico si imela, sovice imam jaz itak neskončno rada :)

Mojca pravi ...

Uf, si si pa zadala urnik... naj bo veselo in uspešno :)