31. mar. 2015

Prej in potem

Tisti, ki me spremljate, veste, da se nam je septembra kar malo obrnilo življenje na glavo. Plaz, ki je poškodoval hišo, v kateri sva živela, je prinesel v tistem trenutku dosti slabega, a v končnem seštevku veliko dobrega. Danes sem gospodar na svojem in to odtehta vse! V sobi, kjer sva imela prej spalnico in je bila povsem uničena, je danes druga dnevna soba za taščo, kamor se umakne, ko postane v prvi dnevni preglasno :) ali pa bi le rada v miru brala. Dnevno sobo sem pomagala urediti tudi jaz, naredila sem okrasne blazine, okrasni prt, odrezala zavese in naslikala sliko. Meni je všeč, tašči tudi, vsi smo zadovoljni :)

PREJ
IN POTEM ...



Sprememba, kaj?
Urška

4 komentarji:

Tanja pravi ...

Si ne predstavljam,kaj si morala vse pretrpeti,ko ti je ta hlod skozi steno priletel na posteljo . Lahko si /smo vsi veseli, da se nikomur ni nič pripetilo. Dnevna soba je zelo prijetna in hkrati moderna , všeč so mi barve ,ki si jih uporabila in slika je kot nalašč za to sobo . Zelo mi je všeč!

Vladuška pravi ...

Živa groza tole razdejanje. Res dobro, da se nikomur ni nič zgodilo. Si pa zelo lepo dodala svojo noto v sobo. Zelo so mi všeč te blazine in slika.

Helena pravi ...

Ojej, Urška, kakšna katastrofa! Upam, da je sedaj plaz saniran in ste brez skrbi.
Nova soba je zelo lepa in krasno si jo uredila.

Hali pravi ...

Konec dobro, vse dobro. Uf me je pa kr srh spreletel, ko sem videla prvo fotografijo. Zdaj je pa lepooooo!