16. dec. 2009

Srečanje v Zagorju

Sobota, 12. december, je bila spet posvečena srečanju otočank. Spet je bilo veliko smeha, ustvarjanja, jedače in pijače. Po zaslugi Atenke smo se dobili v eni izmed šol ter se spet imeli fino. Saj, kdaj se pa nimamo? Koliko internetnih skupin poznate, ki se srečujejo že tri leta skoraj vsak mesec? Jaz nobene. V tem smo res edinstvene in edinstvena so tudi naša srečanja. Tudi v soboto je bilo tako. Se spomnite prejšnjega srečanja, ko sem padla v fimo? Ti delčki so nastali. Trajalo je kar nekaj časa, da sem sestavila koščke skupaj, a po dolgem času se lahko tudi jaz pohvalim z izdelanim nakitom. Mi je všeč, zato jih bo še nastalo.


Tokrat sem spet padla v fimo. Nastalo je kar nekaj krasnih koščkov, zato imam spet dela za nekaj verižic. Upam, da tokrat ne bo tako dolgo trajalo, da padejo skupaj.

Zdaj, ko imam svoj "cimr za groba dela", ki ga pokažem kdaj drugič, pa bom tudi fimo mečkala bolj pogosto.

5 komentarjev:

Alenka pravi ...

Kako si pa ti not padla. Sem te občudovala že na srečanju, res si zalaufala 100 na uro . Izdelki so pa tudi občudovanja vredni!

Goga pravi ...

Pa si res nardila nekaj krasnih kosov in bodo tudi končni izdeleki zato prečudoviti.Meni je najbolj všeč tvoja nova mašinca imenovana p....,in čakam da jo preiskusim ;)))).

Sonja pravi ...

Super ti gre tudi fimanje, kot tudi vse ostale tehnike, ki se jih lotiš.
Sploh oni delčki iz klobase ala Jeany so lepi.

Lidija pravi ...

Ja,ja ti si definitivno padla v fimo............izdelki oz. nakit je pa lep in še enkrat lep

Špela pravi ...

Krasni izdelki nastajajo izpod tvojih rok :)