7. jan. 2015

Srečno 2015!

Leto 2014 je bilo ... grenko-kislo. Na splošno je bilo mirno, brez večjih pretresov, a vseeno ni bilo pretirano pozitivno. Ali pa. Kakor se vzame. Končno sva na svojem, kar je največji dosežek tega leta. A cena za to bi lahko bila tudi tragična, očitno imamo angela nekje tam zgoraj, ki nam je porušil le del hiše, nas pa pustil zdrave in brez prask. A vseeno bi želela od leta kaj več. Tisto piko na i. Na splošno lahko rečem, da mi nič ne manjka, a največja želja ostaja neuresničena. Mogoče to leto?
Takole sem okrasila čisto mojo smreko. Izdelala sem približno 40 angelčkov ter dodala rdeče kroglice. Še vedno jo vsak dan občudujem in zdi se mi, da lepše skorajda ne bi mogla imeti.


Naj bo leto 2015 po vaši meri!
Urška

5 komentarjev:

iris-irena pravi ...

kaja, čudovito si okrasila svojo smrekico. res je lepa. veš, vsi imamo nekaj tam zgoraj, to čutimo, ko rabimo.
držim pesti,da se ti tista tvoja želja uresniči v tem letu. Saj se bo!
srečno in uspešno, predvsem pa uresničljivo iz dna srca!!!!
lp

Tanja E. pravi ...

Čudovito si okrasila vajino smrečico.
Naj vsi ti prelepi angelčki prispevajo k uresničitvi te želje, ki je minulem letu ostala v srcu:)) ter tudi sicer vse, vse dobro v novem letu, LP:)

Hali pravi ...

Čudovita je tale tvoja smrečica in saj veš, če si dovolj močno želiš se uresniči...in letos se bo. In pika :-)

Helena pravi ...

Uh, nič kaj lepo se ne bere tisti del, ko se vam je porušil del hiše. Groza in sreča, da ste ubežali najhujšemu. Lep pogled na smrečico. Hvala za krasno voščilo. Vse dobro v tem letu!

Vladuška pravi ...

Wow, cudovita smreka je. Ja, leto 2014 tudi zame ni bilo pravo leto in kolikor berem in slisim za marsikoga ne. In ce je to tako, lahko samo upamo, da bo od zdaj naprej slo vse se samo navzgor :) Vse dobro.