5. nov. 2011

Modrijanov paket

Tako kot obožujem knjige, imam rada tudi knjigarne. Vsak dan sem obkrožena s knjigami, a nove, čisto sveže knjige, ki niso padle že dvajsetkrat na tla (in vsakič me zaboli srce, ko se to zgodi),to je čisto nekaj drugega. Cele ure bi lahko sedela v knjigarni, na kakšnem udobnem fotelju in brskala po novih, svežih knjigah. Prav zamišljam si sebe, kako delam v knjigarni, mogoče na otroškem oddelku, saj so mi pisane slikanice najljubše. In kam sodijo moji pisani izdelki bolje kot v knjigarno? Ena mojih želja že v mladih letih je bila, da bi imela svojo knjigarno. Druga je bila, da imam svoj hostel :) Ampak ta je prišla kasneje. Si predstavljate, da zapustim redno službo, ki jo imam prav tako rada, in odprem svojo knjigarno? Z ustvarjalnim kotičkom seveda.
Ker se mi zdi, da moji izdelki res sodijo v knjigarno, me je še toliko bolj razveselilo povabilo iz Modrijanove knjigarne v Ljubljani, da v knjigarno prispevam nekaj svojih izdelkov.
In kaj lahko dobite, če obiščete prijetno Modrijanovo knjigarno na Trubarjevi ulici v Ljubljani?
Nekaj klasike in že videnega, ptičke-torbice, sovice, mačka Murija in dišeče srečne hiške:




Pa še vile spalčice, mehke vile, ki te popeljejo v sanje ...

7 komentarjev:

Sabina pravi ...

Urška, čestitke za nov uspeh!!!
Si kar predstavljam, kako bi bilo v tvoji knjigarni prijetno, navdihujoče, spodbudno, ustvarjalno, čarobno, pravljično in nadvse tvoje.
Kdo ve?! Naj ostajajo sanje. Naj se odpirajo poti.
In zaenkrat ostane kot je:)

Vladuška pravi ...

Super Urška za tale uspeh, pa ti je uspelo priti v knjigarno :))) Sicer malo drugače kot si včasih sanjala, pa vendar. Veš da so to moje dolgoletne sanje tudi. Imela sem oz. imam še zdaj v glavi prav koncept in celo izgled kako bi vse bilo. Morda pa se nama nekoč uresničijo sanje :))), samo verjeti morava.

Tvoji izdelki pa so res tako krasni in dodelani, da se mi zdi res prav fajn, da so tako na razpolago.

Pa še hvala za tvoj komentar na mojem blogu. Sem ti odgovorila spodaj. Fora je, da so mene v OŠ prav učili, da moram na voščilih pisati Božič in Novo leto z veliko začetnico. In potem me je tvoj komentar čisto zmedel, v pozitivnem smislu in sem šla prav iskat kako je s tem in tudi našla, kako je v pravopisu. Sem dodala v komentar na mojem blogu. Tako da sem se potem glede na to odločila, da ostanem pri velikih začetnicah.

Janja pravi ...

Čestitam, si zaslužiš. Lp

Urška Sem pravi ...

Urška, vesela sem tvojih novih uspehov.

Vedno znova presenetiš, ampak po drugi strani v bistvu prav nič ne presečaš ;-) izdelki so čudoviti, povabila na vse konce pa le logična posledica.

Alenka pravi ...

Čestitam za tak uspeh!Ti si res zaslužiš, delaš čudovite stvari!

iris-irena pravi ...

bravo urška, da ti je uspelo priti v knjigarno. tvoji izdelki sodijo tam !!!!

Anonimni pravi ...

Živjo, mene pa zanima ali je možno igračko Mačka Murija še dobiti kjerkoli?

Lp, Jasmina

email: jjaassmmiinnaa@gmail.com