25. feb. 2009

Prve letošnje stekleničke upanja

Članice ustvarjalnega foruma Otok zakladov smo že od leta 2006 aktivne pri akciji izdelave Stekleničk upanja. Stekleničke upanja so projekt, ki ga je leta 1999 v Ameriki začela onkološka bolnica Diane Gregoire. Ideja o stekleničkah, bottles-of-hope, se je začela širiti po celem svetu in leta 2006 smo jih začele izdelovati tudi na otoku. Zraven sem od začetka in vsako leto naredim nekaj stekleničk - včasih več, včasih manj. Danes smo se zbrali (v malem številu sicer) v Mladinskem centru v Velenju in skupaj s prostovoljci in dvema otočankama, Lily in Mravljico72, izdelovali stekleničke.
Tole je moj današnji pridelek (skupaj smo jih naredile 37):

6 komentarjev:

Šolanje na domu-Waldorf pravi ...

Čudovit stekleničke. Super ideje imaš.
Lp, Nataša.

Ninsi pravi ...

full so lepe:)

Anonimni pravi ...

No hvala bogu, sem že tolk pri sebi, da sem lahko šla na tvoj blog in vse prečekirala, koliko novih stvari, same krasne bilo je super zanimivo branje - kaj bi pa drugega lahko pričakovala od tebe- to si ti. Pogrešam pa še nekaj tvojega, klekljanje hahahaha kdaj bo pa to prišlo na vrsto?

Urškin Raj pravi ...

bom bom, samo nikjer triperesne deteljice ne najdem hehehehehe - bom nekaj sklekljala in potem še stare zadeve pokazala, a bo prav?

PolonaP pravi ...

Vedno, ko vidim vaše stekleničke se počutim tako malomeščansko egoistična

Tilen pravi ...

Čudovite stekleničke,
prav za polepšat sobo.